Sivut

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hyi

Otsikkona mun ensimmäinen sana, jonka sanoin tänä aamuna katsoessani pihalle. Lunta oli taas satanut hulluna, eikä keväästä tietoakaan. Just eilen ehdin ihailla Härmä-Kauhava Kauhava-Härmä välillä lähes paljaita peltoja mutta niin.

Tänään esitin taas pari tuntia opettajaa, ja kävin samalla reissulla kysymässä matematiikan yo tuloksia. Yllätys oli suuri, kun olinkin saanut kokeesta 27 pistettä, eli tosi vahva C tulossa! Epäilin aluksi, että opettaja katsoi väärästä kohtaa, mutta uskomatonta mutta totta, ihan oikeasta kohtaa se oli katsonut. Jeeeee, kyllä kannatti ahertaa matikan parissa ahkerasti. :)

Äitin Tilda-nukke :D

Uskalsin äsken ottaa kameran käteen ja kokeilla ottaa kuvia näistä mun uusista hiuksista. Okei, ei nää ollutkaan niin pahat mitä olin aiemmin marissut. Eiköhän nää ala jo kuulua värikatergoriaan "ruskea" nyt kun oon nämä muutaman kerran pessyt värjäyksen jälkeen.

Salamavalolla...

... ja ilman


Oon muuten näköjään aika pro kuvanmuokkaaja. Kuinka moni olisi huomannut nopealla vilkaisulla, ettei tuo alastoman näköinen Tiina kuulu oikeasti kuvaan? No okei, varmasti aika moni, ei se nyt niin hyvä oo. Muokkasin tän kuvan yhteen "juttuun", josta ehkä huomenna lisää. ;)

Vielä on viikonloppu ja maanantai aikaa osallistua muumi-mukien arvontaan!

8 kommenttia:

  1. Ollaan niin onnellisia ja ylpeitä :o) ONNEA!!!!

    VastaaPoista
  2. Ollaan niin onnellisia ja ylpeitä! ONNEA :O)

    VastaaPoista
  3. Onnea Mellu tuosta matikasta!!! :)

    VastaaPoista
  4. Voi, että kun sä oot niin nätti :)
    Ja onnea matikasta! :)

    VastaaPoista
  5. sulla on täydellisen väriset silmät ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista