Sivut

perjantai 22. elokuuta 2014

Loppu

Heippa! Tulin vain lyhyesti ilmoittamaan (koska en ehkä osaisi kirjoittaa mitään pitkää jäähyväispostausta), että tämä blogi sulkee nyt ovensa. Mitään dramaattista syytä tähän ei ole, mutta nyt tuntuu että tämä on järkevin vaihtoehto tässä vaiheessa elämää (hah, kuulostaapa syvälliseltä!). Mutta niin, voi hyvin ollakin, että rupean taas kirjoittelemaan parin-muutaman vuoden päästä ja tällä hetkellä kiinnostaisi kovasti ruveta pitämään taas "kasvottomana" sarjakuvablogia! Jos sellaisen saan aikaiseksi perustaa, niin tuun ilman muuta linkkaamaan sen tänne ja blogin fb-sivuille, ja viimeistään silloin menee tämä blogi ja fb-sivu piiloon.


Elikkä ei muuta kuin heipat kaikille! Tykkäsin tästä hommasta ihan hirveästi, toivottavasti tämä harrastus jatkuu tosiaan sitten myöhemmin. Mut löytää edelleenkin Instagramista, että sitä kautta pystyy kylläkin vielä seurailee. :) Moikkamoi.

19 kommenttia:

  1. Sun postauksia tulee kyllä ikävä! Tsemppiä sarjisblogin suunnitteluun jos semmoista ajattelit :) Olet aurinkoinen ja hieno ihminen, instakyttäys jatkuu siis ;D Itsekkin lopetin bloggaamisen huhtikuussa tuntui siltä, että ei aika riittäny 3 vuorotyön ohella. Postauksia tehdessä ja jos niille syntyi taukoja tuli stressiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! <3 kiva kun törmäillään vielä instassa! :) Itelläkin kyllä ollut ihan just noita samoja fiiliksiä!

      Poista
  2. NooouuuU !! :/ No toivottavasti palaat sitten sarjakuvien kanssa edes.. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! :) ♥ ja hei me vielä näkyillään ja tsemppaillaan toisiamme laihdutus-urakassa instagramissa! :)

      Poista
  3. Kaikkea hyvää sinulle, mitä ikinä keksitkään alkaa tekemään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa sulle Viltsu, ja kiitos sulle lukuisista ihanista kommenteista, mitä mulle jaksoit aina laitella blogiin! ♥

      Poista
  4. Voiei! :( Sun blogi on PARAS!

    -M

    VastaaPoista
  5. Harmillista, kun lopetat :/

    VastaaPoista
  6. Mä ajattelen aina tätä blogia lukiessani että sinä ja Olli ootte niin täydellinen pari ja teidän elämä vaikuttaa ihanalta! Ootin aina millon kirjotat, että Olli on kosinut sua jollain ihanalla tavalla ja sitte alatte suunnitella täydellisiä häitä! :D Nyt niistä ei sitte kuule jos lopetat blogin :( Täytyy varmaan alkaa seuraamaan instassa kuitenkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääää teiltä tulee niin ihania kommentteja, että rupee ihan tosissaan olee surullinen tästä päätöksestä. :( Katotaan niin viikon päästä blogi taas pystyssä, hahah no ei.. :) Eihän sitä tiedä, vaikka noi kaikki saisi lukea sitten siitä tulevaisuuden blogista. ;)

      Poista
  7. Toivottavasti ilmineeraat siitä blogistasi sitten...

    VastaaPoista
  8. EIIIIIIIIIIII TÄÄ OLI MUN LEMPPARIBLOGI :( oon seurannu tätä ihan alusta asti ja vielä sitä sun sarjakuvablogiakin ;_____; No mutta kuitenkin, toivon sulle ja Ollille ja Eemelille kaikkea hyvää! ♥ Tuun kyllä seuraamaan ihan varmasti sitä sun tulevaa blogia jos joskus teet semmoisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiiii <3. Kiitos hirmupaljon! :) Kiva kun jatkat seurailua. ♥ Yritän ens viikolla saada sen tehtyä valmiiksi!

      Poista