Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä

 
Eilinen meni jännittävissä tunnelmissa Euroviisuja seuratessa äitini kanssa. En muista koska viimeksi olen ollut näin innoissaan Euroviisuista, kiitos Suomen niin hyvän edustajan joka pärjäsikin niiiin hyvin! Mun omat lempparit olivat Norja, Kreikka, Ruotsi, Itävalta, Ranska, Suomi ja Espanja. Äiti oli aivan rakastunut siihen partanaisen esitykseen ja me toivottiinkin Itävallalle voittoa, ja sinnehän se meni jihuu! Saatiin hyvät naurut siitä, kun laitettiin yksi ääni menemään Ranskan biisille, ja Suomelta menikin Ranskalle juurikin se yksi ääni, ehkä se oli just meidän ansiota hahaa. ;D Mun mielestä Ranskan biisi on niiiin hyvä ja hassu, se paranee kokoajan mitä enemmän sitä kuuntelee! Mutta silti Ranska sai yhteensä vain kaksi pistettä, voi raasu!! Mitä mieltä te olitte tämän vuoden Euroviisuista?


 Äitienpäivä on mennyt äitiä muistaen lahjoilla ja omatekemällä kortilla ja hyvin syöden sekä kahvitellen. Annoin äitille lahjaksi kuvassa näkyvän kukka-paidan, suklaata sekä äitienpäivämeikkauksen. ;) Käytiin myös mummia katsomassa Kortesjärvellä.


Ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille!

6 kommenttia:

  1. Conchita <3
    Tykkäsin niin täysillä Itävallan biisistä. Oli myös iloinen yllätys, että viisuissa oli muutamia väriläiskiä, jotka saivat oikeasti hyvälle tuulelle, kuten mainitsemasi Ranska tai Islanti ja Tanska. Pidin myös ajatuksia herättävistä kappaleista. Paljon upeaa taidetta! Paras voitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Conchita oli kyllä aivan ihana. :) Näinpä juuri, Euroviisut oli tänä vuonna hieno elämys!

      Poista
  2. Itävalta oli kyllä ehdoton suosikki! Onneks voitti! :) ja mä tykkäsin myös Ranskan, Sveitsin, Tanskan ja Ruotsin biiseistä. Ja tietysti Suomen. ;) muaki harmittaa ihan hirveesti, että Ranska sai vaa 2 pistettä.. :( mutta ei sille nyt oikeen enää voi mitään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me oltiin sit aika samoilla linjoilla, hyvä maku sulla heheh. ;) No pääasia että sai edes sen 2pistettä, ettei ihan nollille jäänyt! :)

      Poista
  3. Oot ihan huippu piirtäjä! :D Ja Conchita oli kyl just oikee voittaja tämän vuoden euroviisuille :) Millä muuten värität nuo piirrustukses, näyttää ihan promarkereilla väritetyiltä mutten uskalla olla varma :D Äitis on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos paljon! :)) Niin munkin mielestä oikea voitti!
      Hyvin huomattu, mä nimittäin väritän promarkereilla! Niiden lisäksi väritän copic-tusseilla. :) Äitiltä kiitokset! :)

      Poista