Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Vanha tupa

Nyt on ainakin tänä kesänä mennyt vapaa-ajat toteen, sillä suurin osa niistä ollaan aherrettu meidän vanhalla tuvalla. Se sijaitsee vain parin kilometrin päässä, joten sinne on aina helppo mennä nikkaroimaan ja sisustelemaan. Mieluisaa ja inspiroivaa hommaa, ei siinä.. :) Tupa alkaa olemaan jo aika hyvinkin esittelykunnossa, vaikkakin eteiset ovat täysin kesken ja muutamat sisustusjutut puuttuvat vielä esimerkiksi seiniltä, mutta joka tapauksessa ajattelin nyt päästää teitä kurkistamaan meidän "kesäprojektia!"

Aloitetaan ensimmäisenä vaikkapa olohuoneesta, jätetään mun ja äitin lempparihuone viimeiseksi. ;)


Olohuoneeseen on tullut uudet tapetit seinille ja katto on maalattu, listat vain puuttuvat. Mitään ei olla vielä tähän mennessä huoneeseen vartavasten ostettu, mutta ainakin ruskeansävyisiä sisustustyynyjä pitäisi ostaa tuota punaista sohvaa vähän "peittämään". Tuonne lipaston päälle, jossa on lamppu ja vanha radio, aiotaan ostaa joku kiva iso sisustustarra. Sohvan yläpuolella olevalle seinälle pitäisi keksiä jotain hmm.. 

Seuraavaksi keittiötä. :)


Keittiö oli saatu hyvään kuosiin jo viime kesänä, silloin kun itse en ollut vielä niin aktiivisesti tässä projektisssa mukana. Silloin keittiöön vaihdettiin kaikki kaapit ja laatikostot. Seinätkin saivat uudet tapetit. Tänä kesänä on tullut uudet verhot, iso kello seinälle, matto ja pöytälamppu.

Ja nyt tämä maailman ihanin huone, eli makuuhuone!


Kunnon prinsessahuone hihii, ei annettu kyllä yhtään armoa perheen miesväelle tätä sisustaessa. ;)
Tännekin huoneeseen on tarvinnut ostaa vain tyynyjä, iso peili, korihylly, pieni matto ja verhot, muut ovat "vanhoja" kalusteita ja saatuja juttuja. Nuo sisustuskärryt ovat tosi vanhat, jotka saivat uuden maalin ja värin pintaan.  Kärryjen takana olevan vaatekaapin Olli maalasi valkoiseksi. Ihanan prinsessaverhon äiti löysi joku aika sitten kirpparilta. Pienelläkin budjetilla saa vaan ihmeitä aikaan!

Kyllä me vaan ollaankin siirrelty huonekaluja hikipäässä, oltu tyytyväisiä hetken johonkin ratkaisuun, mutta pian päätetty että eieiei käy näin, ja taas uudestaan kantamista, purkamista ja uudelleen laittamista, huhuh. :D Mutta kaikki on ollut sen arvoista, tuolla on nyt niin ihana viettää rauhassa aikaa esimerkiksi ystävien kanssa. Vielä olisi vintin laittamista kuntoon, pihan laittamista ja koko talokin pitäisi maalata. Ei taida tämä projekti loppua koskaan, mutta ei haittaa! :)

Mitä te tykkäsitte meidän vanhasta tuvasta ja sen sisustuksesta?

4 kommenttia:

  1. Mä niiiiiiin RAKASTUIN!! Haluaisin meillekkin kaikkea tämän tyylistä ja ääääh, oon ihan sanaton!! IHANAA!!
    Tulkaa äitis kans meille sisustaa!! 8)

    VastaaPoista
  2. Ihana Katja, kiitos! <3
    Hih, me tulemme! ;)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana "maalaistunnelma" näissä kuvissa! ♥

    VastaaPoista