Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014


Yngh, mitä harvemmin postailee, sitä rankempaa sen aloittaminen aina on... Mutta kerronpas nyt viikon myöhässä juhannuksestamme! Lähdettiin siis viettämään jussia Kalajoelle, joka olikin mun ensimmäinen kerta siellä. Mökissä meitä oli sekalaista seurakuntaa. Aah, en unohda sitä näkyä kun saavuttiin Ollin kanssa paikalle ja kaverit jo istuskeli auringonpaisteessa mökin katolla iloisissa tunnelmissa. Mua oli aikaisemmin epäilyttänyt koko reissu, koska illaksi oli luvattu kylmyyttä ja vesisadetta, mutta onneksi se ehti kääntyä niin, että aamulla oli vähän satanut, mutta illalla parhaaseen aikaan paistoi vain aurinko. Saatiin kuin saatiinkin pitkästä aikaa ihanat kesäfiilikset siinä mustalla lämpimällä katolla hengaillessa.


Omistan tällä hetkellä vain halpis-huulikiiltoja, jotka eivät kestä yhtään mitään. Ostin siis pillejä sen toivossa, että ne olisivat vähän hellävaraisempi vaihtoehto suoraan tölkistä hörppimisen sijaan. Hyvä kun saavuin paikan päälle ja istuin alas kavereiden viereen pillit laukussa, ja siinä meni ehkä sekunti kun katoin että ai teillä muillakin on tälläsiä pillejä, niin kaikki rupesi nauramaan ja tajusin että ne ehti jo mun laukusta ottaa pillit itelleen! Okei miks mä just selitin kappaleen verran pilleistä.. Mutta se oli hassu tilanne. :D

 
 Illan aikana tapahtui niin paljon naurunarvoisia asioita, että niitä aina välillä muistuu mieleen yksi kerrallaan. Kamalaa se on silloin, kun on esimerkiksi töissä ja pitäisi pitää naama peruslukemilla... Vietettiin illasta suurin osa ajasta siinä mökin lähettyvillä, mutta kävästiin me Mammen kanssa kiertelemässä vähän "aluettakin". Syötiin siellä maailman parhaimmat kebabranskalaiset puoliksi, ai että oli taivaallista, yksi illan parhaista hetkistä hahah. :D Siellä seikkaillessamme törmättiin muutama tuttuunkin.

Sunnuntaina tultiin takaisin kotiin, käytiin vaan Kokkolan kautta vetäsemässä kunnon mäkkimätöt naamaan ja sen jälkeen nukuttiin kolmen tunnin päikkärit kämpässämme. :D Sitten lähdettiin Härmää päin kohti grilliherkkupöytää, örp. Tiivistettynä tänä vuonna juhannus koostui siis hauskanpidosta ja syömisestä, aika täydellistä siis. :) Oli niiiin tympeetä palata takaisin kuriin ja järjestykseen, ja siinä yritellään nyt taistellen pysyä.. Huvittaisi vain syödä herkkuja ja kattoa vapaa-ajalla päivätpitkät Netflixiä, jonka me ollaan hetki sitten hankittu! Jersey Shore ja HIMYM.

Koitan tulla postailee huomenissa muita kuulumisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti