Sivut

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäinen vapaapäivä


Eilen mua pitkästä aikaa onnisti vapaapäivänä, kun aurinko paistoi, ja oli vielä jopa lämminkin! Vietettiin äitin kanssa kiva päivä, kun käytiin ensiksi Powerparkin Roadhousen Subwayssä syömässä tonnikalasalaatti ja kalkkunasubi, nam. Kierreltiin samaisessa kauppakeskuksessa Finnmarin sisustusliike ja ihana vaateliike. Tuntuu niin uskomattomalta, että nykypäivänä täällä Alahärmässäkin on niin paljon tekemistä. Yhtenäkin päivänä vietettiin kavereiden kanssa niin ihana päivä: ensiksi oltiin Powerparkin elokuvateatterissa katsomassa elokuva (Pahatar, joka oli muuten niiiin loistava) ja sen jälkeen syömässä Subissa. Ei muuten olis uskonut joku aika sitten.. 


Mitään en malttanut tällä kertaa ostaa, vaikka olisin voinut ottaa jokaisen tuotteen kumpaisestakin liikkestä omakseni! Kurvattiin vielä kirpputorin kautta ja sieltä tuli ostettua muutama kiva juttu: ihana kuvissa näkyvä leopardi-paita, muumit piilosilla-peli, kahvipöytään tarjottavia ja pientä kunnostamista kaipaava tuoli, josta sitten enemmän kun me se äitin kanssa saadaan nätiksi.


Tuo Muumit piilosilla on niin maailman paras peli! Saa nauraa ihan hulluna. :D

Nyt mä odottelen ihanaa Elinaa Oulusta meille vierailulle. Tänään seikkaillaan Kokkolassa ja huomenna mä pääsen esittelemään mun kotipaikkakuntaa. Härmän must-see jutut on ainakin Powerpark ja Raijan grilli, saa nähdä mitä muuta keksitään. ;) 

Ihanaa ja lämmintä viikonloppua muillekin!

8 kommenttia:

  1. Mul oli kans junnuna toi muumit piilosilla ::D ihan loistava!

    VastaaPoista
  2. Oi että mikä nostalgiahetki nimittäi toi peli oli oikiasti maailman paras! :D muistan kuinka itku kurkussa olin pienenä kun sen onnistuin hukkaamaan, eikä ole muuten löytynyt vielä tänäkään päivänä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii. :D
      Voi eikä! :( Sunkin pitää olla silmä tarkkana jos kirppiksiä kiertelet. :) Se mun eka muumipeli oli jo niin vanhaa mallia, ettei nää uudet koneet enää pyörittänyt sitä, mutta toi onneksi toimi! :D

      Poista
  3. Voi apua, mitä tuo ihanan näköinen (oletan että) suklainen juttu on!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mokkapalakakku! Keksin ton nimen ite, mutta se maistu ihan mokkapaloille nam. :)

      Poista
  4. Voi sinulla on ihana blogi! Olet mahdottoman kauniskin.

    VastaaPoista