Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ja elämä on yhtä juhlaa

Tällä hetkellä pinnistellään viimeisillä voimilla tämän lukuvuoden viimeisiä koulujuttuja ja niitähän riittää: viisi tenttiä, joista onneksi kaksi on jo takana sekä muita kaikenmaailman tehtäviä palautettavana, huh.. Onneksi kohta loppuu ja mäkin saan pitää toukokuun kokonaan lomaa, voi että mä nautin! Onhan mulla kesäopintojakin valittuna, mutta ne saa onneksi suorittaa itsenäisesti netin kautta.

Näin stressaavina aikoina saa olla iloinen siitä, että välillä elämässä riittää juhlaa ja hauskanpitoa. Pääsiäisenä mä pidin herkkupäivä(t) ja söin kyllä kaiken mitä käsiini vain sain. Mun laihdutus nyt vähän kärsii kun tässä on nyt kaikenlaista, toivottavasti vapun jälkeen pääsisi taas itse asiaan. Paitsi että toukokuussa olisi kyllä kiva lähteä jonnekin Suomen ulkopuolelle naatiskelemaan, voivoi ei hyvältä näytä.. :D Toisaalta tekis välillä kyllä mieli vähän höllätä edes vaikka se toukokuu, kun onhan tässä kohta neljä kuukautta laihdutettukin. Sitten taas aloittaa kesäkuussa joku tiukka dieetti ja ajoittaa tankkauspäivä juhannukselle.. Toisaalta sitten pelkää että jos pitää taukoa laihduttamisesta, niin paino rupeisi nousemaan.. Vaikeeta!
Sama tyttö, samat vaatteet, mutta -7kg kevyempänä.

Tähän väliin kuitenkin tunnelmia vähän meidän pääsiäisestä. :) Se meni mulla aika rennoissa meiningeissä syöden hyvin ja käytiinhän me ihanien tyttöjenkin kanssa paikallisessa parilla ja pienellä kokkojen katselu kierroksella.


Eilen sitten oli vuoden toiset opiskelijabileet, joihin mäkin oikein kunnolla osallistuin! Teemana oli ysäribileet, joten ei muuta kuin kaikille kreppaukset tukkaan! Ja mukavaa oli ei käy kieltäminen. :) Me vietettiin viiden hengen tyttöporukalla iltaa ensiksi Tiian luona ja sieltä English pubin kautta "juhlapaikalle" Calleen. Ja kyllä tämä tyttö taas tanssi kun ysäribiisit oli kyseessä, aivan parasta!


Kivaa viikonloppua! 
Täällä päin ainakin ilmojen kannalta kelpaa, ihanan lämmintä. :)

10 kommenttia:

  1. Siis apua!! Oot saanu iha mielettömän muutoksen aikaan!! Varsinki toi farkkukuva näyttää mielettömän hienolta muutokselta! Onnea! Oot todellaki ansainnu juhlaa ton kaiken keskelle :)

    Miulla on Turkin matka reilun viikon päästä ja Bulgarian matka kesäkuussa... En iha kyllä päässy siihen kuntoon, ku olin ajatellu ja toivonu. Mutta oon iha varma, että reissuista tulee mahtavia joka tapauksessa!! :) Tsemppiä jatkoon!

    -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitos tosi paljon ihana Laura!! :)

      Ei se haittaa vaikka et päässytkään, mun mielestä näytät niin hyvältä jo nyt! Kiitos tsempeistä ja nautihan sinä sun reissuista! :)

      Poista
  2. Uuuh, ihan huikee muutos :D pitäis saaja ittekki otettua niskasta kiinni, kun noussut tää paino taas niin paljon. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän! :)) Tsemppiä sulle, kyllä se siitä lähtee kun asenteen vaan saa jotenkin kohdilleen. :) (mikä ei oo kyllä aina helppo homma...)

      Poista
  3. Vitsit miten ison muutoksen oot tehny!! :-) Voi vaan nostaa hattua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Laura, kiitos! ♥ Vois koittaa kesällä tulla kattelee vähän Vaasaa ja sua! :)

      Poista
  4. Ohoh! Ihan eri nainen! Mieletön muodonmuutos! Saispa itsekin tollasta aikaan.

    VastaaPoista
  5. Vau! Mahtava muutos. Miten olet onnistunut, eli onko joku dietti takana vai kuinka? Ja missä ajassa onnistuit? Pitäis ite saada kans painoa pois mut en meinaa onnistua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Superdieettiä mukaillen mentiin koko kevät, eli noissa kuvissa eroa on 4 kuukautta. :) Aamulenkit ja kuntosali ovat myös olleet matkassa mukana. Tsemppiä sulle, voisin suositella juurikin tuota Fitfarmin superdieettiä, sillä saa hyvin kiloja pois. :)

      Poista