Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tuparit


Eilen koitti vihdoin se kauan odotettu päivä, kun saatiin meidän gängi pitkästäpitkästäpitkästä aikaa saman katon alle ja vielä samaan aikaan tupareiden merkeissä. Kun asuttiin kaikki vielä Härmässä, se oli jo silloin vaikeaa, ja nyt kun asutaan ympäri Suomea, se on lähes mahdotonta.

Ihanat tyttöset avecceineen saapuivat lauantaina neljän aikaan (paitsi Tiina tapansa mukaan tunnin muita myöhemmin). Vaikka en ollut nähnyt joitakin tyttöjä kunnolla kuukausiin, tuntui ettei me niin kauaa oltaisi erossa oltu, kun tunnelma oli niin samanlainen ja tuttavallinen kuin aina ennenkin. Tai sillee, en osaa selittää!

Tää oli niiiin hyvin onnistunut meistä molemmista, että oli pakko laittaa... :D




Öö, Niina mitä sä teet..?




Me saatiin Ollin kanssa niiiiin ihana lahjakori, aivan loistava tuparilahja! Korin sisältö oli hyvin valittu, koska siellä oli paljon meidän typerää inside-läppää, joista ei kuitenkaan sen enempää... :D Kortitkin oli aivan huippuja! Kaikkia lahjoja en kuitenkaan kehdannut tänne blogin puolelle laittaa, mutta tässä nämä julkaisukelpoiset lahjat:



Mua niin naurattaa toi susi ja siilen noukka!











Meillä oli tosi kiva ilta. Oltiin meillä siihen puoleenyöhön asti ja lähdettiin kattelemaan Komiaa. Mäkin jaksoin jopa kolmeen asti yöllä, vaikka mulla on tosi huono kunto bilettämisen suhteen, hahah. Muut palasivat meille vasta kun baari oli mennyt kiinni, eli viideltä. Mä odotin että ne olisi tullut tyyliin hyppimään meidän päälle, olisi ollut niin niiden tapaista, mutta ihan rauhallisesti ja kiltisti vieraatkin menivät nukkumaan.

Aamulla heräiltiin kymmenenmaissa ja ruvettiin siivoamaan. Tytöistä oli hirveän iso apu siinä, kiitos paljon vielä! Ruvettiin kattomaan sen jälkeen hirveetä frozen- leffaa. Kohta ihanat vieraamme lähtivätkin kotimatkalle ja heti perään meille tuli vieraaksi äiti, iskä ja isoveljeni. Vaihdeltiin kuulumisia ja kahviteltiin ja kohta hekin lähtivät ja nyt täällä on niin hiljaista, kun ollaan kaksistaan Ollin kanssa! Tai no ei kirjaimellisesti hiljaista, koska Olli kattoo tossa voluumit täysillä Spidermanleffaa mutta niin.

Pahoittelen muuten mun vähäisiä postauksista viime aikoina, mutta niihin on syynsä: meillä oli viime viikolla kolme tenttiä ja mulla oli läjä ruotsin tehtäviä tehtävänä. Meinasi jo toivo loppua selviytymisen suhteen tästä jaksosta, mutta kun ensimmäisestä tentistä arvosanaksi tuli 4 (arvostelut meillä on 1-5), antoi se kummasti taas voimaa ja motivaatiota koulun suhteen. Huomenna alkaakin uusi jakso ja on niin ihanaa kun tällä hetkellä ei ole mitään tekemättömiä tehtäviä. Postauksia mulla on sen sijaan rästissä mm. Ollin synttäreistä, Kreetan ostoksista, äitin kirpparilöydöistä mulle jne. Yritän niitä kuvata ja postata tässä tulevan viikon aikana.

5 kommenttia:

  1. :D Ihana! Tuiskun antin Plussa-kortti. Reps!
    Ja muutenkin kaikki... Se on niin totta, ettei juur koskaan saa kaikkia yhtäaikaa samaan tilaan.
    Onnea!

    VastaaPoista
  2. Kiva oli käydä hyvillä kahveilla teidän söpössä kodisanne! Mukavaa alkavaa viikkoa :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävittä, tulkaa taas. :) Samoin sinne!

      Poista
  3. Hey there, You have done a fantastic job.
    I'll definitely digg it and personally recommend to my friends.

    I am confident they'll be benefited from this site.

    Here is my blog post ... umschulung physiotherapeut

    VastaaPoista