Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Olli 20 vuotta

21.10 sunnuntaina vietettiin heti Kreetan reissun jälkeen Ollin 20-vuotissyntymäpäiviä. Mä en oo vielä tähänkään päivään mennes ostanut Ollille synttärilahjaa, hups... Kyllä mä jo tasan tarkkaan tiedän mitä aion ostaa, mutta en oo saanut aikaiseksi lähteä sitä shoppaamaan. Kuitenkin, sunnuntaina kahviteltiin ja kakuteltiin meillä kotona Ollin kunniaksi.



Malttamaton syntymäpäiväsankari!

Maanantaina mä vielä tein Ollille hienon "juhlaillallisen". Menuun kuului kanahornetteja ja kanankoipia, sinihomejuustodippiä (kiitos kummitädille ohjeesta!), leipiä ja jälkkäriksi Ollin lempparikarkkeja. Kovasti tästä ylläristä tykkäsi hän. :)


En oo vieläkään saanut aikaiseksi kuvata niitä juttuja, mitä viime postauksessa luettelin. Ehkäpä sitten ensi postauksessa.

Tänään opin sen, että kannattaa aina kattoa ikkunasta pihalle ja tarkistaa sää, ennen kuin lähtee mihinkään sisältä. (Kuinka jotkut kehtaa väittää että sääfacebooktilapäivitykset on turhia?!) Mä nimittäin ihan luulin, että pihalla olisi vieläkin ihana pakkanen ja valkoiset, kuivat ja kauniit lumihanget. Todellisuus oli toinen - tiet oli täynnä loskaa ja lumihanget likaisia. Arvatkaa kenellä oli Reinot jalassa? Ne oikein imi kaiken kosteuden itseensä ja alkumetreillä mun sukatkin oli jo ihan litimärät. Voin sanoa, että oli pisin koulumatka tähän mennessä. Onneksi pääsin mun koulukaverin kyydissä kotia hetki sitten... Pakkanen, tule takaisin!

9 kommenttia:

  1. Onnittelut täältäkin AIKUISELLE miehelle! ;)

    VastaaPoista
  2. Olipa helppo arvata,kumpi söi nuo "värikkäämmät voileivät" :O)

    VastaaPoista
  3. Ihana kakku! Ja suloista, että siinä on oikeesti ne 20 kynttilää :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, joo meinasi olla vähän hankaluuksia saada ne kaikki sytytettyä! :D

      Poista
  4. Really when someone doesn't be aware of then its up to other visitors that they will help, so here it happens.


    Also visit my homepage abendschule physiotherapeut

    VastaaPoista