Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Nimipäivät

Hyvää nimipäivää Melinat! 

Kokeilin toissapäivänä ensimmäistä kertaa tehdä muffinsseja, ja hermot niiden kanssa meni! Loppujenlopuksi melkein kaikki lässähtivät uunissa ja paloivatkin reunoilta. Syötin ne sitten Elinalle ja Riikalle, jotka tulivat meille samana iltana katsomaan lätkää, mutta ei me saatukaan tietokonetelkkarijuttua toimimaan. Tai saatiin, mutta se ei löytänyt just sitä MTV3:sta, hmph! Seurattiin tilannetta maikkarin sivuilta ja voi vitsi olisi ollut hienoa nähdä noin jännä peli. Katteltiin sitten uusin texasin moottorisahamurhaaja, jossa riitti säikähdyskohtia, hyi kauhia. :D Ei se onneksi niin kamala ollut, että yöunet olisivat mennyt!

Eilen heräsin varhain aamulla tekemään uudestaan niitä perhanan muffinsseja ja niiden lisäksi rieskarullia. Sinä päivänä kaikki onnistui niin paljon paremmin kuin edellisenä päivänä. Muffinssit onnistui suoraan sanottuna ihan täydellisesti, olen (vieläkin) niin ylpeä itsestäni! Rieskarullistakin tuli tosi hyviä ja onnistuneita, olisi ollut tosi surullista jos mä olisin noin helpon ohjeen avulla epäonnistunut... :D Myös lätkä saatiin näkymään, kun löydettiin kirpparilta antenni.

Siinä epäonnistunut ja onnistunut muffinssi :D

Äiti, iskä ja veli saapuivat puolenpäivän maissa meille nimpparikahveille, jossa tarjosin näitä aikaansaannoksiani. Herkut saivat paljon kehuja. x)





Sain myös ihania lahjoja: Äitiltä ja iskältä uuden niiskuneiti mukin ja siihen vielä kulho (jonka kuvasin surkeasti) ja veljeltä uuden muumi maalarimukin. (Edit: mikä ihmeen maalarimuki XD siis runoilija!)



Mulla alkoi perjantaina kesäloma! Vielä kun saisi yhden esseen tehtyä ja toukokuun lopulla uusinnoissa käytyä, niin ei tarvisi taas hetkeen koulua miettiä. :) Hakunamatata!

8 kommenttia:

  1. Hyvää nimipäivää ! =)) Näyttää kyllä hyvältä noi sun tarjoilut :p

    VastaaPoista
  2. Onko sulla joku ohje noihin rieskarulliin? Nayttavat niin herkullisilta etta tekis mieli koklata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvitset:
      - Rullarieskaa
      - Valkosipulituorejuustoa
      - Savustettua kinkkua
      - Lehtisalaattia

      Voitele rieska tuorejuustolla ja laita kinkut ja salaatit päälle. Rullaa rieska ja leikkaa palasiksi. Kiinnitä vaikka hammastikulla, tadaa näin helppoa! :)

      Poista
  3. Hyvää nimpparia! ♥ :)

    VastaaPoista
  4. Mun piti tulla eilen toivottaa hyvää nimpparia, arvaa unohdinko.
    Hyvää nimpparia siis näin myöhässä! :)

    VastaaPoista