Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Risteily, kihlajaiset ja isänpäivä

Huh hei, toivottavasti nyt hetkeen ei tarvisi matkustella mihinkään. Ensi viikonloppuna minä aion kyllä vain olla!

Torstaina lähdettiin aamulla kahdeltatoista Kokkolan matkahuollosta linkoilla kohti Turun satamaa. Oltiin perillä puoli kahdeksalta, eikä onneksi tarvinnut paljoa terminaalissa odotella, vaan saatiin melkeinpä kävellä suoraan laivaan, joka lähti vartin yli kahdeksan.

Meillä oli tuuria, että päästiin edes koko Triangeli-risteilylle, saatika sitten A-luokan hyttiin, koska lippujen myyntipäivänä liput myytiin melkeinpä puolessatunnissa loppuun, eikä me sitten saatu niitä. Onneksi tuli ilmoitus, että iltapäivällä tulee vielä lisää lippuja. Koko koulupäivä me vaanittiin lippuja ja tilattiin ne heti kun vain pystyi ja niin siinä kävi, että mekin päästiin onnellisesti risteilylle. :)

Laittauduttiin hytissä ja sen jälkeen menimme syömään. Oli kyllä hirmu hyvää ruokaa. Onneksi me oltiin järkevämpiä kuin Olli ja sen kaverit, eikä ahdattu itseämme ihan ylitäyteen; ne nimittäin santsasi buffetissa neljä kertaa ja jälkiruuat siihen päälle. Kuulemma olisi vaan tehnyt mieli nukkua sen satsin jälkeen, eikä paljoa huvittanut bilettää. :D




Mahat täynnä suunnattiin katsomaan Hunksien-esitystä, joka oli ihan ok... ;) Joku kiva randomi vanhempi nainen auttoi mut paremmalle katselupaikalle, kiitos siitä! Ennen sitä jouduin vaan tyytymään katselemaan katon peileistä heijastuvaa kuvaa, koska väkeä (ja pitkiä ihmisiä) oli hurjasti!

Mä oon ylpeä, että jaksoin olla hereillä kolmeen asti, vou! Vielä ylpeämpi oon Elinasta, Christabelista ja Elisasta, jotka olivat aivan viimeiset tanssilattialla, eli joskus seitsemän-kahdeksan aikaan aamulla, hahah!

Toi risteily oli vähän tyhmä, koska oltiin seuraavana päivänä vasta seitsemältä illalla Turussa. Onneksi jälkimmäinen päivä meni aika nopeasti shoppaillen tax-freessa, pelaillen pelikoneita, syöden ja muuten vaan koomaillen hytissä. Melkein kahdeksan tunnin linkkamatka ei mennyt enää yhtä nopeasti. Voi sitä onnea, kun kolmen maissa yöllä sai mennä nukkumaan omaan sänkyyn.

Aamulla ei harmi vaan saanut nukkua niin pitkään kuin olisi halunnut, koska iskä tuli hakemaan meidät heti aamusta Härmään. Illalla meitä nimittäin odotti ihanien Matleenan & Antin kihlajaiset. <3



Kihlajaislahja


Kihlapari



Ihana Amalia!


Paikalla oli myös aivan tuore kihlapari :)








Oli taas kivaa ja upeaa nähdä hulvattomia likkoja! Tinttiäkään en ollut nähnyt pitkiinpitkiin aikoihin, niin oli jo aikakin vaihdella vähän kuulumisia. Muutenkin juhlat oli ihanan somat. :)

Tänään juhliminen jatkui vielä isänpäivän merkeissä. Äiti ja iskä paistoi pienen kinkun ja äiti teki vielä sitä ruskeaa joulukastiketta, miksi sitä nyt sanotaankaan, mutta voi nam kun oli hyvää! Mä ostin iskälle laivalta lahjan: kala-karkkeja ja vanhat autot-karkkeja.




Keskellä oleva mini-isänpäiväkakku ei ole syötävää, vaan äitin nukkekodista. :-)

Läksyjä pitäisi vielä ehtiä tänä iltana tekemään ja kaiken lisäksi mulla on täällä vielä kärttyinen avopuoliso seurana, great... :D Toivottavasta ilta tästä vielä paranee!

4 kommenttia:

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
    I'll make sure to bookmark it and come back to
    read more of your useful info. Thanks for the
    post. I will definitely comeback.

    Have a look at my homepage :: physiotherapeut hamburg - http://gruposanjacinto.com.mx/wiki/index.php?title=Usuario:Eddy39M -

    VastaaPoista
  2. First of all I want to say superb blog! I had a quick question that I'd like to ask if you do
    not mind. I was curious to find out how you center yourself
    and clear your mind before writing. I have had trouble clearing my thoughts in getting
    my ideas out there. I truly do take pleasure in writing
    however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost just trying to figure out how to begin.
    Any recommendations or hints? Thanks!

    My site; ausbildung physiotherapeut mainz (www.galacticraft.cz)

    VastaaPoista