Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Bodyattack


Tämä aamu alkoi huonosti, kun varta vasten heräsin aikaisemmin - tarkoituksena lähteä ennen koulua salille. Päädyin onneksi kuitenkin selailemaan vielä ennen lähtöä Rok-kuntokeskuksen sivuja, josta selvisi, että se aukeaa tiistaisin vasta klo. 13:00... Rupesin sen sijaan sitten viimein oikein etsimällä etsimään mun kauan kadoksissa ollutta verkkopankkitunnuskorttia, joka onneksi löytyi pitkän etsinnän jälkeen, jotain positiivista!

Mulle ei kyllä yhtään sovi tällaiset 12 aamut... Aamuisin ehtii päähän tulla liikaa pahoja ajatuksia, kuten: "mä voin mennä vasta kahdelle vipalle tunnille, ei ne kolme ekaa tuntia niin tärkeitä oo, sulla on täällä kotonakin paljon tekemistä..." ja kuinkas kävikään, tänään tämä tyttö istui koulussa vain 15.00-17.00, haha... Ja mun piti vetää tämä jakso kertaakaan lintsaamatta. Noh, sovitaan että tästä lähtien ei enää ikinä lintsauksia!

Tänään kokeilin ekaa kertaa Bodyattackia. Heti ekana kun pääsin pukuhuoneeseen, jotkut naiset keskustelivat siitä, kuinka tiukka treeni tämä on. Rupesi siinä vaiheessa jo vähän pelottamaan ja siihen oli kyllä aihetta. "Lesmills Bodyattack on sporttinen aerobinen tunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tässä energisessä intervallitunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet." Huh, en muista koska olisin hikoillut noin paljon viimeksi! Voimat meinasi jo loppua aina välillä, mutta ohjaaja oli onneksi niin kannustava, että sai puristettua musta vielä viimeisetkin voimat suorittaa kunnialla liikkeet loppuun. Meen kyllä toistekin ja suosittelen niille, jotka haluavat illalla sängynpohjalla olla ylpeitä siitä, että tänään tuli jotain tehtyäkin!

Kuva: weheartit

Jäin vielä lopuksi venyttelytunnille, joka teki kyllä tosi hyvää, sillä en edes muista koska olisin viimeksi venytellyt oikein tunteella. Kyllä nyt luulisi unen maistuvan hyvin noiden tuntien jälkeen. :)

5 kommenttia:

  1. Tosi nätti kuva tuo ensimmäinen! :) Hahaa joo noi myöhäiset kouluaamut on kyllä pahoja, kun sit helposti saattaa venyä vielä myöhempään :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep, ei saisi olla kyllä tollaasia ollenkaan! :D

      Poista
  2. hei millasia ripsiä käytät? jos käytät sellasia joita saa iha kaupast siis nitä irtoripsiä ni millasia niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostan sellaiset ihan perus irtoripset h&m:ltä. :)

      Poista
  3. This design is spectacular! You obviously know how to keep a
    reader entertained. Between your wit and your videos,
    I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job.
    I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.

    Too cool!

    Have a look at my site; ausbildung physiotherapeut frankfurt

    VastaaPoista