Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Ihanat anonyymit

Toivottavasti joku ihminen, joka edustaa niitä "paskapää-anonyymeja" ehti jo myhäillä tyytyväisenä, siinä luulossa, että mä teen niistä oikein oman postauksen, koska toi otsikko voi kuulostaa sarkastiselta. Mutta mä en oo todellakaan antamassa niille niin suurta huomiota, että tekisin niistä kokonaisen postauksen. Ainakin mun mielestä se on aina suuri virhe, jos joku bloggaaja tekee niin, koska sitähän ne idiootit just epätoivoisesti haluaakin.

Sen sijaan, mä haluan kiittää ja antaa huomiota niille ihanille anonyymeille, jotka jaksavat mulle sillointällöin kommentoida ihania, piristäviä ja kannustavia kommentteja. :) Ne kommentit saa oikeasti mun kasvoille hymyn pitkäksikin aikaa. Unohtamatta tietenkään niitä, jotka kirjoittaa kivoja kommentteja oikein omalla nimellä! Kivat kommentit innostaa tekemään postauksia lisää ja lisää, ja sitä onkin aina kiva jännittää, millaisia kommentteja sieltä seuraavaksi tulee. Mun mielestä teitä ihania kommentoijia huomioidaan aivan liian vähän blogimaailmassa!

Teitä ihania rekisteröityjä lukijoitakin on kerääntynyt jo yhtä vaille sata bloggerin kautta, jee! Tekin ootta jokainen saanut mut aina ilosta sekaisin, kun oon nähnyt, että mulle on tullut uusi lukija/lukijoita. Mitähän te haluaisitte sen 100 lukijan kunniaksi? Arvontaa? Videpostausta? Jotain muuta?

Lopetan nyt tämän postauksen vielä isoihin kiitoksiin, jotka on osoitettu mun blogin kivoille lukijoille: KIITOS!

18 kommenttia:

  1. Mua alkoi naurattamaan tuo kirjoituksesi. sillai positiivisesti. Tai lähinnä omille ajatuksilleni, mitä tuo alku herätti. Anonyymillä jotenkin ajattelin ensin jotain Anonyymit alkoholistit, anonyymit kotikiusatut, anonyymit romantikot jne. Enhän mä haperokorva heti ymmärtänyt, että tarkoitit ANONYYMEJÄ! :D sitten se valkeni luettuani pitemmälle ja nauruun purskahdin.
    Kivaahan se olis tietää, millä nikillä tuokin kommentti on kirjoitettu ja kuka se noin ajattelee. aiemmassa blogissani sain YHDEN anonyymi-viestin, joka oli erittäin hyökkäävä ja negatiivinen ja ajattelin, että eipä ollut pokkaa kertoa tuntemuksiaan nimimerkillä.
    Mitä tulee 100:aan kävijään, niin ihan omilla taidoillasi sinä meidät tänne olet saanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! No hyvä, että kuitenkin loppujenlopuksi tajusit mistä tässä oli kyse. ;)
      Kyllähän noita ihmisiä vaan joka lähtöön löytyy...
      Kiitos! :)

      Poista
  2. videopostausta !! :)

    VastaaPoista
  3. videopostaus olis tosi kiva(:

    VastaaPoista
  4. Miunki on nyt vihdoin pakko kommentoida! Oon lukenu siun blogia puolisen vuotta ja tykkään tosi paljon! :) Jotenki siusta tulee mieleen miä ite kuus vuotta sitte :D

    Miä pääsin ylioppilaaks keväällä 2006 ja samana syksynä alotin AMK-opinnot ja muutin pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa yhteen. Siä elät nyt noita "jännittäviä aikoja" ja iha mielettömän kiva lukee niistä... ja muistella itteäni samassa elämänvaiheessa :) Miulla on nyt vakituinen työpaikka omalta alalta ja etitään omakotitaloa! Toivottavasti teidänki parisuhde kestää kaikki ylä-ja alamäet :) Toivottasti saan lukee siun blogia ja seuraavia elämänmuutoksia vielä pitkään :) Tosi paljon tsemppiä kouluun ja saat varmasti paljon uusia kavereita! Ja lopuks vielä pakko sanoa, et oot ihan mielettömän kaunis :)

    -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun kommentoit. :)
      Voi että, sullakin on jännittävät ajat meneillään, kun saat kattella omakotitaloa, mäkin haluan jo! :D
      Kiitos! <3

      Poista
  5. Go Melina! :) täs on asennetta :)

    VastaaPoista
  6. Nyt sulla on sata lukijaa :O) Joo ja noista anonyymeistä,jotka jättävät ilkeitä kommentteja,ikävä kyllä useinkin ne on ihan tuttuja ihmisiä.Eivät osaa nauttia ja iloita siitä mitä heillä on vaan kadehtivat muiden elämää.(Taitaa joidenkin korvia ja poskia kuumottaa)No,meitä on moneen junaan ja asemallekkin jää vielä.... Tosi kiva,ihana blogi,tykkään lukea tälläisestä "suloisesta" elämästä!Kaikkea ihanaa elämääsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nimenomaan! :DD

      Poista
    2. Niin on !! :)
      Jep, kyllähän se vaan niin on, että suurimmassa osassa tapauksista juuri se kateus ajaa jättämään ilkeitä kommentteja toiselle.
      Kiitos kovasti! <3

      Poista
    3. Mitä sä poistelet kommentteja välistä? Voi raukka ku ei uskalla ottaa eriävää mielipidettä vastaan julkisesti. :DD

      Poista
    4. Hahah, mä voinut vastustaa kiusausta, koska kun postin sen sun ekan typerän kommentin, mutta jätin ton toisen, niin toi näyttää että olisit samaa mieltä kuin toi eka kiva anonyymi :DD okei, oli aika ilkiää, mutta kuten sanoin en vaan millään voinut vastustaa kiusausta..

      Poista