Sivut

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

TJ 100

Tänään mulla on enää 100 päivää jäljellä inttileskeyttä, jihuu! Plus melkein puolet noista päivistä Olli on lomilla, jihuu jihuu! Tämä aika tammikuusta on kyllä mennyt niin nopeaa, onneksi. Toista oli syksyllä, tuntu ettei se armeija lopu tällä menolla millään.

Tj 296

Tässäkin varmaan selittää kiinnostavia inttitarinoita

Tosiaan värjäsin ne hiukset sillä uudella hiusvärillä sunnuntaina ja joo kyllä oli taas niin "herkullisen ruskeat" että... Mustathan näistä taas tuli. Värjäyksen jälkeen väri näytti ihan hyvältä, mutta sitten se vielä tummeni siitä päivien saatossa. No mutta, en nyt jaksa stressata näistä, kunhan pääsen näistä eroon YO-päivänä, josta tulikin mieleen...

MUSTA ON 99,9% VARMUUDELLA TULOSSA TÄMÄN KEVÄÄN YLIOPPILAS!!! Psykologia on siinä B:n ja C:n rajalla alustavien tulosten mukaan, matikasta on tulossa reilu B omien laskelmien mukaan, kun katsoin hesarin sivuilta vastauksia. En olisi ikinä uskonut, kun lukioon menin ajatuksella "oon täällä korkeintaan yhden vuoden", että mä tuun saamaan lakin. Nyt sitten saakin ruveta kattelemaan sitä ylioppilasmekkoa ja kenkiä, ja mikä tärkeintä, suunnittelemaan tarjoiluja! :)

Viime iltana/yönä tuli taas flunssainen olo, kurkku oli kipeä ja muutenkin tukkoinen olo. Se jatku sitten aamuun asti, onneksi nyt on jo paljon parempi olo, alkaa nimittäin jo tympiä toi sairastelu, jos vielä kolmannenkin kerran olisin sairastunut tässä vähän yli kuukauden sisällä...Olin muuten tänään sijaisena pitämässä lukiolaisille pari aamutuntia historiaa. No joo tota ei siinä, oon ainakin taas yhtä kokemusta rikkaampana. Perjantaina sitten uudestaan, ounou... :D

Ei kai mulla muuta kerrottavaa oo, joten lähdenpä tästä äitin kanssa lenkille tuonne ihanaan aurinkoiseen ilmaan Myöhemmin sitten zumbaan, ei vitsi mä oonkin urheilullinen. Älkää unohtako arvontaa!

13 kommenttia:

  1. Herkullisen ruskeat XDXD mullaki on huonoja muistoja "ruskeasta" mousseväristä...... mustat tuli mullakin XD

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voi ei raasu. Noooh, nopeesti se menee... *köhköh*

      Poista
  3. "Innolla" kans odottelen tota inttileskeyttä. Onneks siihen nyt on toisaalta joutunu totutella valmiiksi tän välimatkan takia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä hyvä, me oltiin melkeen kokoajan yhdessä ennen inttiä, niin se oli niin suuri pudotus. :( Ja hyvää kannattaa odottaa!

      Poista
  4. voi aatella etta aika on menny noin nopsaa, justiinha se olliki sinne armeijaan meni ja nyt enaa noin vaha jaljella :DDD ja hei aivan YLI paljon onnea ylioppilaaksi tulosta <333!! mun pitaa niin kyl yrittaa kattoa jotta paasisin tulee sun juhliin!! jarkkaan vaikka vakisin tyoajat niin etta paasen suomeen!! pakko!! :D ps.mullaki oli viimeyona hirvee kurkkukipu ja ihan tukos ja aamulla kans mut paivan mittaan onneks katos :) toivonmukaa ei tuliskaan takas vaan lahtis kokonaan pois kaikki popot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo onhan se, kun nyt ajattelee. :)
      Kiitos! <3 Tee kaikkesi, että pääset tänne! ;)

      Poista
  5. Onpa Olli komiana :D

    VastaaPoista