Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

Kivaa on ollut!

Satu, Eric ja kummityttö Lucie saapuivat tänne meidän iloksi viikko sitten, ja ollaankin muutaman kerran ehditty näkyillä töistä ja muista häppingeistä huolimatta. :) Ihana Lilli (Lucien toinen nimi on Liliane, joten häntä on helppo suomalaisittain sanoa tällä nimellä) on kasvanut varsinkin pituutta tosi paljon, eikä hän mikään minivauva enää muutenkaan näytä olevan. Ja hymyillä hän jaksaa vaikka kuinka paljon, ihana hymytyttö!

  
Ollaan nautittu auringosta viltillä istuskellen, pelattu väsyneinä ja siitä johtuen helposti nauravaisina uno-korttipeliä, käyty yöuinnilla (okei pojat kävi, minä ja Satu kateltiin sitä touhua kauhistellen ja palellen rannalta) ja mummilassakin tuli piipahdettua esittelemässä suvun pienintä jäsentä. :)

Perjantaina olikin sitten aika kauan odotettu Happoradion keikka Powerparkin Rocknight-tapahtumassa! Satu olikin ehdottanut, että jos se saisi tehdä mulle kampauksen iltaa varten, ja sehän passasi tälläiselle maailman huonommaille hiustenlaittajalle paremmin kuin hyvin! Tukasta tuli niin kivan näköinen, oli niin ihanaa kun ei tarvinut koko illan aikana huolehtia hiuksista.


Oltiin harvinaisesti kahden tytön voimin matkassa Mammen kanssa. Pyörittiin alkuilta uhkarohkeasti arvaamattoman sään armoilla ulkosalla "pussikaljoilla" ja käytiin ennen Powerparkiin lähtö paikallisessa juomassa ampiaisten kanssa yhdet juomat. Käveltyä tuli ainakin sille illalle, minkä huomasi aamulla hirveän kipeistä jaloista, auts. 


Porukkaa ei ollut siihen aikaan vielä paljoakaan paikan päällä, mikä oli mun mielestä vaan hyvä näkyvyyden kannalta. Joku pelottava kauhunaamarimies siellä meitä pelotteli, muuten saatiin ihan rauhassa nautiskella. :D Ja keikkahan oli huippuhyvä, onneksi saatiin kuulla myös niitä vanhempia helmiä, esimerkiksi tavikset sekä unelmia ja toimistahommia ääää!


 Ja ettei mun viikonloppu olisi ollut aivan liian kiva, piti mun sekä lauantaina että sunnuntaina töihin.. Toisena iltana olin suosiolla autolla liikenteessä, mutta kivaa oli silti Tiinan, Oonan ja Aliisan kanssa (ja Mammen vähän aikaa). Näitäkin niin ihania ystäviä näkee nykyisin liian harvoin, kun kaikki asuu ympäri Suomea. :( Tiina oli söpö, kun sanoi että sitähän tuntee itsensä hauskaksi ihmiseksi, kun Melina on vieressä nauramassa sen jutuille, kun Helsingissä kukaan ei naura. :'D


Mulla on jäljellä enää 10 työpäivää ja sitten saakin suoraan mennä taas koulunpenkille. Tosi haikeeta, kun tämä kesä on ollut ihan mahtava ja melkeinpä pelkkiä hyviä muistoja täynnä. Toisaalta taas kiva aloittaa oma arki ja päästä salilla käymään, jipii! Mutta nautitaan tästä kesästä vielä se 3 viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti