Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Ruokaaaa

Tänään on hyvä päivä päivittää blogiakin (vaikka ei ole mitään sen kummempaa päiviteltävää), koska nukuin viime yönä 12 tuntia ja se oli ihanaa! Vielä kun viikonloppukin on vasta edessä, niin fiilis on tällä hetkellä mitä loistavin. :)

Herättyäni yhdeltätoista oli hyvä suunnata Kahvi puuhun aamupalalle ja pelailemaan korttia kamujen kanssa. Otin siellä tonnikala-fetajuusto-katkarapu piirakan ja Pepsi maxin. Piirakka oli hyvää, vaikka en jaksanutkaan syödä siitä kuin puolet, mutta onneksi tytöt olivat ystävällisiä ja avuliaita ja kadottivat sen mun puolesta. ;)




Meneepä ruokapainotteiseksi tämä postaus, mutta kun oon tänään syönyt kaikkea kivaa ja niitä on ollut kiva kuvata, haha! Kuvassa puuroa, banaaneja ja vadelmia.


Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä näitä suosittuja proteiinilättyjä! Etsiessäni ohjeita netistä, löysin tosi paljon erilaisia ohjeita, joten päätin itse vähän soveltaa ja laitoin niihin kaikkea mitä meiltä sattui löytymään, eli 3 banaania, 3 kananmunaa ja suklaanmakuista proteiinijauhetta sekä päälle hunajaa. Oli kyllä positiivinen yllätys maun suhteen, kyllä noilla makeanhimo saatiin taltutettua!


Poltin muuten seuraavan satsin kun jäin ottamaan näistä valmiista plätyistä kuvia, yhyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti