Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Güntheria ja kotitekoisia proteiinipatukoita





Lauantaina oli se kauan odotettu päivä kun Günther saapui Kauhavalle. Muistan kun luin facebookista tästä kyseisestä suuresta tapahtumasta, mietin että mitä ihmettä se tulee tänne pikkupaikkakunnalle, kun oon aina elänyt siinä uskossa, että Günther olisi joku amerikkalainen tms.. :'D 

Niin kuin odottaa saattoi, meillä oli tosi hauska ilta. En halua edes ruveta muistelemaan kuinka kauan aikaa me vietettiin siinä lavan edessä, varmistaen että varmasti ollaan eturivissä sitten kun h-hetki koittaa. Siinä meitä ahdisteli jätkälauma, joka otti aina yllättäen meidän kanssa kuvia kännykällään, ynnghh.. Onneksi saatiin ne kuvat poistettua.. :D Ja niin kuin parista seuraavasta kuvista huomaa, olivat he myös kivoja photobombbeja meidän kuvissa...









:DDD



Huhuh porukkaa piisasi! Pikku hiljaa mun kaverit alkoi lipumaan pois eturivistä tukalan olon vuoksi, mutta mä kuitenkin yritin kestää loppuun asti, mutta kuitenkin pari viimeistä biisiä jäi multakin kuulematta, sillä halusin pelastaa kylkiluuni, jotka hakkasivat aitaa vasten, kiitos liian innokkaan yleisön...(tossa lauseessa oli liian paljon pilkkuja!) Onneksi Günther ei pihdannut hittibiisiensä kanssa, vaan lauloi ne heti alkuunsa. :D Mmm my ding ding dong...

Tein äsken itse proteiinipatukoita ja ajattelin jakaa tämän ohjeen teillekin, on nämä vaan niin paljon halvempia sekä myös paremman makuisia kuin kaupan omat!

Nämä tarvitaan:
  • Maapähkinävoi 2,5 dl
  • Hunaja 8 rkl
  • Heraproteiini 3 dl
  • Kaurahiutaleet 2,5 dl
 

Lisää maapähkinävoi ja hunaja kulhoon, kuumenna mikrossa hetki, jotta voi ja hunaja pehmenevät. 


 Lisää loput ainekset ja sekoita. Jos tuntuu siltä, etteivät ainekset sekoitu ja seos murenee, lisää 1-2 ruokalusikallista vettä. Parhaiten sekoitus onnistuu käsin.



Kun massa on täysin sekaisin, aseta se leivinpaperin päälle ja leivo massasta pitkulainen laatta. Pistä satsi noin tunniksi jääkaappiin kovettumaan.


Sen jälkeen voit leikata laatan noin 10-12 yhtäsuureen patukkaan. Patukat säilyvät jääkaapissa muutamia päiviä, voit myös pakastaa niitä.


Nam!

5 kommenttia:

  1. täytyy kokeilla noita proteiinipatukoita! :)

    VastaaPoista
  2. Menee kyl heti kokeiluun ku aina tarttee tuommosia välipaloja :) kaikki muu löytyy mutta ei maapähkinävoita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyl tosi helppo ottaa mukaan vaikkapa kouluun välipalaksi! :)

      Poista
    2. Niimpä ja mäki meen yleensä koulusta töihin tai salille nii pakko olla jotain syömistä :)

      Poista