Sivut

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kiva viikonloppu

Kiva viikonloppu vietetty (taas) Härmässä!
Perjantaina saatiin piiitkästä aikaa kaikki 7 tyttöä saman katon alle ja vietettiin ihanaa mässyiltaa Alias Partya pelaten, jonka ostin Cittarin mammuttimarkkinoiden tarjoustuotteista. :D

Käytiin eka ostamassa kolmellakympillä kaikenlaisia herkkuja: sipsiä, dippiä, irtokarkkeja, keksejä, patonkia ja kaakkua. Tiina teki meille vielä ihania lihapullajuustoviinirypäle-tikkuja ja Aliisa oli tehnyt meille jäätelökakun, nammmm!



Toi Alias-peli oli kyllä niin hauska. Varsinkin ilme kortit oli aivan parhautta, esimerkiksi Tiinan piti olla kokoajan vihainen selittäessään sanoja, mutta sen sijaan Tiina itki kokoajan naurusta. :'D No kyllä sieltä tuli pari pelastavaa vihaista karjaustakin aina välillä...

Aamulla olo oli verrattavissa krapulaan, mutta sitä osasinkin odottaa, kun en oo pitkään aikaan syönyt oikeen hiilihydraatteja tai sokereita saatika mitään herkkuja. Onneksi oltiin sovittu Mian kanssa, että mennään lauantaina käymässä kävellen Härmän kirpputorilla. Viiden kilometrin lenkki ihanassa ilmassa ja auringonpaisteessa sai olonkin jo paremmaksi.


Niisk, mun meikit oli jäänyt Ollille... Piirretyt kulmakarvat selittyy sillä, että kokeilin äitin sellasta kulmakarvatrimmeriä ja hupsista keikkaa toisesta kulmakarvasta lipsahti vähän liikaa ja nyt se on pituudeltaan että paksuudeltaan puolet pienempi kuin toinen. Ei kauheasti naurattanut, onneksi löysin mun laatikoista jonkun vanhan kulmakynän! :-D
 

Mä löysin tällaisia aarteita:

Uusi kirkkaan punainen Avonin huulipuna 1,50e
 

Ihana vanhanaikainen jalkalamppu 20e (Tämän äiti löysi mulle)


Kuinka monta Melinaa näet?


Toi lamppu löytyi sopivasti talvisen reen tilalle. Ja yövaloa ollaan muutenkin kaipailtu, eli voin sanoa että hyvä ostos! Pitäisi muutenkin pikkuhiljaa ruveta sisutelemaan makuuhuonetta keväisemmäksi. :)

Olin lupautunut illaksi/yöksi vahtimaan Serkkuni tytön Viivin unta ja onneksi Olli oli kultainen ja tuli mun kanssa. En olisi varmaan uskaltanut yksin kattoa edes telkkaria, kun sieltä tuli sinä iltana The Ring ja olisin pelännyt että telkkari jotenkin maagisesti  hyppäisi aina sille kanavalle! Onneksi sieltä tuli mukavempaakin katsottavaa, nimittäin Itse ilkimys, jota katsottiin. Harmi vaan ettei nähty itse pikkuneiti Viiviä ollenkaan, kun se nukkui koko ajan mitä me siellä oltiin. :)

Olli tilasi yksi päivä halvalla vitamiineja ja nyt mäkin sitten innostuin niistä ja laitettiin mullekkin tulemaan *täältä tällainen vitamiinisetti* (tilatessa saa 10 dollarin ensitilaaja-alennuksen). Saa nähdä miten tulee vaikuttamaan, mä en oo ennen kunnolla vitskuja pillereiden muodossa napsinutkaan.


Masentaa, huomenna alkaa niiiin oksettava jakso koulussa. Melkein kaikki kurssit mitä se sisältää on mun mielestä typeriä.. Mutta kevättä kohti ja tämän jakson jälkeen koulu loppuukin, joten sen voimalla yritetään selvitä tästäkin!

Ollin äiti osti meille tulppaaneja. :)

2 kommenttia:

  1. Kivasti tuo lamppu sopii teidän makkariin!
    Ihanan värisiä tulppaaneja!
    Mukavaa tiistaita :)

    VastaaPoista