Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

Uusia vanhoja

Kävin läpi mun vaatteita, ja ajattelin laittaa joitakin niistä, mitä en enää käytä, huutonettiin, mutta ei se ollutkaan niin helppoa. Kun tänään rupesin niitä kuvailemaan, ne olikin yllättävän kivan näköisiä.

Surullista sanoa, mutta en oikeasti oo noin laiha mitä kuva näyttää. :(


Tuon leopardi-mekon ostin viime syksynä Kortesjärven markkinoilta ( xD ). Enkä oo sen koommin koskenutkaan siihen, ennen tätä päivää.

upeat sukat


Kirsikka-mekon ostin kaaaauan sitten mun "kawaii ^_^"-aikoina, ja siksi mua vähän ahdistaakin käyttää sitä. :D Mutta siitä huolimatta, enköhän mä tätä tuu käyttämään vähän lämpimillä säillä.

Nyt järkkään huoneeni ja sitten lähdenkin salia päin, eiku en lähdekkään mihkään pimeään kellaripunttisalille, kun aurinko rupesi noin kauniisti paistamaan, vaan lenkille! Ja sitten kohti Kauhavaa hakemaan Olli seitsemäksi päiväksi lomille, oo äm geeee! Tuun varmasti vielä pääsiäisen aikoina postailee jotakin pääsiäismäistä. Heippa!!
 

4 kommenttia:

  1. Vooi vitsi, en oo aikasemmin tienny että kirjotat blogia ja ku löysin sun oman nii luin sun postaukset yhdeltä istumalta viime vuodelle asti :D jäin kyllä aika pahasti koukkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kiittää siitä, että jollakin oli mielenkiintoa lukea nää kaikki: kiitos! :D

      Poista
  2. aivan alyihana toi leopardi mekko :D

    VastaaPoista