Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

2.1.2010 ja muuta hassua









Arvaa mitä Tiina

Pengoin taas tuolta ulkoiselta kovalevyltä kuva-aarteita, ja ah mitä löysinkään! Kuvia mun, Mammen, Niinan ja Tiinan kahden vuoden takaisesta talviulkoilukuvailu-päivästä. (Ulkona oltiin ehkä se 10minuuttia...) Toivottavasti tytöt tykkäätte kuvista. :))

Sitten vielä pakko esitellä nämä kuvat:




Ennakoin ja sensuroin ilmeesi Tiina, et olisi varmaan ilahtunut näkemästäsi...









Oona on tehnyt tosta mun puukissasta pilaa niin kauan kun se mulla on ollut...



Huomasitteko jotain yhteistä noissa kuvissa? Noilla mun ystävillä on tapana "pilata" toisten kuvat tunkemalla jonkun ylimääräisen esineen mukaan kuvaan, hahah. XD


Tämän kuvan löydettyäni tuli mieleen tähän kakkuun liittyvä hauska tarina, jonka ajattelin kertoa tänne:

Oli Tiinan syntymäpäivä. Minä ja Mamme mentiin viemään Tiinalle tätä kakkua, suunnitelmana se, että me läntätään tämä kyseinen kakku päin Tiinan pläsiä (niin kuin piirretyissä). Mutta kakku oli pakastekakku, eikä kummallekkaan tullut tietenkään mieleen sulattaa tätä kakkua... Ja niin meidän yllätys meni pilalle, kun kakku ei läsähtänytkään Tiinan naamaan, koska oli niin kova. :( Tästä tilanteesta voisin piirtää joskus sarjakuvankin.

7 kommenttia:

  1. AAHAHAHHAHAHAHHA
    Paras sun kuvapostauksista _ikinä_!

    Voi luoja miten on muuttunu, noi jotkut kuvat on ehkä joltain kasiluokan alusta :D Ja muistan ton Oonan mountain dew jutun. Ja noi muutkin. HUhuhu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi sun vaaleet hiukset on oikeesti tosi söpön väriset, laita sellaiset taas joskus!

      Poista
    2. Ja niin toi mountaindew juttu oli tosi hyvä; halusit ittestäs jonkun hyvän kuvan irc-galleriaan, mut Oona aina pilas. XD

      Poista
  2. Millo piirrät sen sarjakuvan tuosta :D

    VastaaPoista